11/02/2020

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΤΕΜΠΡΙΑ 15/2/2020

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τεμπριάς σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου και την στήριξη του Τμήματος Δασών, διοργανώνουν δενδροφύτευση το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, 2020. Η δεντροφύτευση θα γίνει περιμετρικά του Νέου Κοιμητηρίου Τεμβριάς και στο Κοινοτικό Γήπεδο Τεμβριάς.

Αναμένεται να φυτευτούν 30 Κυπαρίσσια περιμετρικά του Κοιμητηρίου και άλλα 70 δέντρα και θάμνοι γύρω από το γήπεδο της Τεμβριάς. Τα δέντρα παραχωρήθηκαν δωρεάν από το Τμήμα Δασών.

Στη δεντροφύτευση μπορούν να λάβουν μέρος, εθελοντικές ομάδες, φορείς, οργανώσεις και άτομα εθελοντές. Σκοπεύουμε μαζί με εσας, να δημιουργήσουμε άλλο ένα πνεύμονα πρασίνου και φυσικής ομορφιάς στην Κοινότητα μας.

Καλούμε τους κατοίκους της Τεμπριάς, καθώς και όσους άλλους φίλους του πρασίνου και της φύσης από όλη την Κύπρο να συμμετάσχουν στη δράση αυτή και να βοηθήσουν στην φύτευση των δένδρων συμβάλλοντας ενεργά στη δημιουργία πράσινου εντός της Κοινότητας. Ειδικά για τα παιδιά θα είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να τη ζήσουν μαζί με τους γονείς τους. Εκτός από την καλή σας διάθεση θα ήταν καλό όσοι μπορείτε να φέρετε μαζί σας φτυάρι, τσάπα ή σκαλιστήρι. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει μεριμνήσει για την διάνοιξη των λάκκων για τη φύτευση.

Σημείο συνάντησης, των εθελοντών είναι, το νέο κοιμητήριο Τεμβριάς στις 10:00 το πρωί.

Σας περιμένουμε!

Κοινοτικό Συμβούλιο Τεμπριάς
Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου
Σύνδεσμος Αποδήμων Τεμπριάς
Α.Ε. Τεμβριάς
Κ.Ν. Τεμβριάς« Επιστροφή

« Αρχική Σελίδα